Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата 

...
Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата 
Коментари Харесай

Терзиев иска срещу Григорова само в „Дарик Радио“, където ПП/ДБ са основен купувач на политическа реклама

„ Нека да създадем следващия спор с нея. Снощи и двамата  получихме покана за подобен в „ Дарик радио “. Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви чакам! “, разгласи кандидат-кметът на ПП/ДБ/СС за кмет на София Васил Терзиев, откакто получи купища насмешки, че не желае да взе участие в същински спор.

02 ноември 2023, 13:48

Избирателят подуши ли боязън го наказва…

Още в изборната нощ Българска национална телевизия и БТВ оповестиха, че провеждат невъобразим до момента формат, в който двамата съперници за поста кмет на София да се изправят един против различен пред очите на цяла България. Идеята беше дебатът да се излъчва по едно и също време по двете малките екрани, а публицисти от двете медии да подсигуряват безпристрастността на водещите.

Именно от тези две точки наподобява се опита да се измъкне Терзиев – равното отношение и гледането от милиони фенове.  

02 ноември 2023, 10:06

Терзиев се изплаши – избяга от народен спор с Ваня Григорова

02 ноември 2023, 12:40

Ново 20: Терзиев желае спор с Григорова, само че по радиото, тъй като тя имала „ фиксацията върху медийните изяви “

„ Дарик радио “ пък е желано място за спор на кандидат-кмета, който се усещаше очевидно удобно в студиото преди първи тур, където дебатира с Антон Хекимян и очевидно се беше подготвил буквално по задаваните въпроси, като че ли ги е имал авансово.

„ Продължаваме промяната “ е партията-лидер, платила най-вече на „ Дарик радио “ за политическа реклама – общо 13 506 лева съгласно оповестените контракти. За съпоставяне и ГЕРБ, и Българска социалистическа партия за заделили на радиото по към 2000 лева Това включва контракти за отразяване на акцията в обособени районни радиа, което може да изясни медийния комфорт на Васил Терзиев в тази медия.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР